marți

Dieta celor 13 zile

Interzise: painea, zaharul, sarea, cartofii si alcoolul.

Indicatii: portiile se fac la bunul-simt, se consuma minimum 2-3 l de apa plata pe zi.

LUNI - o zi usoara, mancarea e suficienta.

  • Mic dejun: cafea sau ceai;
  • Pranz: 2 oua fierte tare, o rosie, spanac;
  • Cina: friptura de vita si salata verde cu lamaie.

MARTI - zi de mare bucurie, se mananca bine!

  • Mic dejun: cafea sau ceai;
  • Pranz: friptura de vita cu salata verde cu ulei;
  • Cina: supa de zarzavat si branza de vaci.

MIERCURI - ziua cea mai neagra.

  • Mic dejun: cafea, un biscuit;
  • Pranz: telina rasa, fiarta si o portocala;
  • Cina: salata verde, 2 oua tari, jambon.

JOI - o zi in care poti combina.

  • Mic dejun: cafea sau ceai;
  • Pranz: un ou tare, 2 morcovi rasi, o felie de cascaval;
  • Cina: salata de fructe si un iaurt.

VINERI - organismul incepe sa se obisnuiasca cu restrictiile.

  • Mic dejun: 2 morcovi rasi cu lamaie;
  • Pranz: peste slab fript si o rosie;
  • Cina: friptura de vita cu salata verde.

SAMBATA - se simte ca e week-end, mancarea e pe saturate.

  • Mic dejun: ceai sau cafea;
  • Pranz: jumatate de pui fript si salata verde;
  • Cina: 2 oua tari, 2 morcovi rasi.

DUMINICA - festin, nu alta! Este doar o "gura de aer" pentru saptamana ce va urma.

  • Mic dejun: ceai sau cafea, un biscuit;
  • Pranz: friptura la gratar si un fruct;
  • Cina: orice doresti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu