Interzise: painea, zaharul, sarea, cartofii si alcoolul.
Indicatii: portiile se fac la bunul-simt, se consuma minimum 2-3 l de apa plata pe zi.
LUNI - o zi usoara, mancarea e suficienta.
- Mic dejun: cafea sau ceai;
- Pranz: 2 oua fierte tare, o rosie, spanac;
- Cina: friptura de vita si salata verde cu lamaie.
MARTI - zi de mare bucurie, se mananca bine!
- Mic dejun: cafea sau ceai;
- Pranz: friptura de vita cu salata verde cu ulei;
- Cina: supa de zarzavat si branza de vaci.
MIERCURI - ziua cea mai neagra.
- Mic dejun: cafea, un biscuit;
- Pranz: telina rasa, fiarta si o portocala;
- Cina: salata verde, 2 oua tari, jambon.
JOI - o zi in care poti combina.
- Mic dejun: cafea sau ceai;
- Pranz: un ou tare, 2 morcovi rasi, o felie de cascaval;
- Cina: salata de fructe si un iaurt.
VINERI - organismul incepe sa se obisnuiasca cu restrictiile.
- Mic dejun: 2 morcovi rasi cu lamaie;
- Pranz: peste slab fript si o rosie;
- Cina: friptura de vita cu salata verde.
SAMBATA - se simte ca e week-end, mancarea e pe saturate.
- Mic dejun: ceai sau cafea;
- Pranz: jumatate de pui fript si salata verde;
- Cina: 2 oua tari, 2 morcovi rasi.
DUMINICA - festin, nu alta! Este doar o "gura de aer" pentru saptamana ce va urma.
- Mic dejun: ceai sau cafea, un biscuit;
- Pranz: friptura la gratar si un fruct;
- Cina: orice doresti!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu