Te iubesc, tati!
-
Te iubesc, tati! Si o sa te iubesc mereu! Mi-e foarte dor de tine. In
fiecare zi! Dar acum, mai mult decat oricand! Si stiu ca ai vrea sa…
The post Te i...
Cornulete bicolore
-
INGREDIENTE:
Maia : 300 ml lapte, 100 gr zahar, 1 pachet drojdie(50 gr), 1 lingurita
faina- se lasa la dospit 15 min.
Separat se bat bine 3 oua int...
Spanac în crusta de cartofi dulci
-
Minunată "tarta" asta! Nu e chiar o tartă, dar seamănă cu una, nu? :D
Rețeta am găsit-o pe Cooking Light - aici puteți viziona pas cu pas modul
de preparar...
Ovaz cu cocos si banane
-
[image: ovaz cu banane si cocos]
De cand am descoperit aceasta banala fiertura de ovaz, am renuntat la orice
fel de cereale pentru micul dejun. Ok, mai fac...
Creveti Kung Pao
-
[image: Creveti Kung Pao]
Nu va era dor de o mancare chinezeasca? Mie da! Si de foarte mult timp imi
sta gandul la reteta de creveti Kung Pao, care e o rete...
Facebook Timeline Covers
-
"Daca-i musai cu placere", zice o vorba de-a noastra din Ardeal :)Ne place
si noul Timeline de pe Facebook, nu-i asa?
Cateva cover-uri care imi plac... asa...
Pizza cu blat de ciabatta
-
Am revenit de asta data cu o reteta de pizza nu cu aluat clasic ci cu un
aluat de ciabatta, dupa parerea mea a iesit foarte delicioasa pizza :)
Nu cu mult t...
Ardei umplut cu varza
-
Ardeii umpluti cu varza este una din retetele mele indragite. Camara mea
deja este plina de conserve si muraturi, am retete suficiente ;) o sa vi le
impart...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu